Workshop “Energie in beweging”

Workshop ‘Energie in beweging’

Panta rhei, alles stroomt

Alles stroomt, en alles is energie. Dat is niet zweverig, dat is natuurkunde 😉

Sommige energie kun je zien: Een bliksemschicht bestaat uit zich verplaatsende elektronen. Zelfs een zware tafel bestaat uit energie: trillende atomen. Sommige energie is onzichtbaar, denk maar aan radiogolven, statische electriciteit lading. En soms kun je energie niet zien maar wel voelen: warmte bijvoorbeeld.

Heb je wel eens gemerkt dat je omgeving effect op je heeft? Je ontmoet iemand, en na de ontmoeting voel je je blij en opgeladen. Of juist uitgeput en leeg. Andersom geldt dat net zo goed: ook jij beïnvloedt je omgeving. En ook dat is energie.

Hoe komt dat? Kan je dit beïnvloeden? En hoe kun je ervoor zorgen dat de energie van een ander geen ongewenst effect op je heeft? Hier gaan we mee aan de slag!

Wat gaan we doen?

Je harmonie bewaren en hervinden bij alles wat je tegenkomt is een heel natuurlijk proces. We zijn het alleen een beetje verleerd. Met duidelijke voorbeelden en in duidelijke, no-nonsense taal krijg je handvatten bij en uitleg over allerlei onderwerpen, zoals:

  • Wat is energie? Hoe ervaar ik die?
  • Hoe blijf ik in balans in ruimtes met zware energie?
  • Hoe hou ik mijn eigen ruimte schoon?
  • Wat is mijn ruimte, wat die van de ander? Hoe bewaar ik die ruimte?
  • Wat voor patronen heb ik zelf? Hoe kan ik me daarvan bewust worden, en wat kan ik daarin veranderen?

Meditatie

Meditatie is een onderdeel van de avond. We doen een geleide meditatie. Bovendien leer je hoe je meditatie en andere technieken in het dagelijks leven inzet.

Balanceren en mediteren kun je leren!

Praktische informatie

Ieder onderwerp vraagt een eigen aanpak, dus iedere bijeenkomst heeft een eigen invulling en opzet. Hoe dan ook, je keert opgeladen en voorzien van nieuwe vaardigheden huiswaarts.

Data

Deze workshop ondergaat een wijziging, graag verwijs ik je naar PRIKKELS DE BAAS

Duur

“Of ik nou bubbelend van energie binnenkom of even ‘vastzit’, na deze avond stroomt het weer!”