Volwassenen

Volwassenen

Terug naar je kern

Je komt in je leven elke dag situaties tegen die je uit evenwicht kunnen brengen. Soms maak je diep ingrijpende dingen mee, zoals ziekte, een overlijden of ander trauma. Maar vaak is het ook een optelsommetje van gewone dagelijkse gebeurtenissen waardoor je niet meer lekker in je lijf zit. Je vel past niet meer, je loopt vast, je bent moe, gespannen of je weet niet goed meer welke kant je op wilt.

Een sessie bij Praktijk Zonnestraaltjes kan je dan helpen weer je richting te bepalen. Samen gaan we aan de slag om te ontdekken waar het wringt. Op welke plekken in je lichaam ben je verkrampt? Waar lek je energie? Waar stagneer je? Ik kijk en voel met je mee, en wijs je op wat je zelf misschien niet meer doorhebt. Soms is voelen genoeg, soms heb je nog een extra zetje nodig. Ik heb een heel arsenaal aan technieken tot mijn beschikking om je dat zetje te geven. Daarbij kun je denken aan aanraking, geleide meditatie, visualisatie, craniosacraal- of ademhalingstechnieken.

Na de sessie sta je weer steviger, en kan je rechtop terug het leven in.

Je kunt een sessie inzetten als ondersteuning bij:

  • Herbezinning, pas op de plaats maken

  • Stress, overspannenheid, burnout

  • Hooggevoeligheid

  • (Geboorte) trauma verwerking

  • Spirituele en persoonlijke ont-wikkeling

  • Omgaan met chronische pijn

  • Omgaan met ernstige of chronische ziekte

  • Rouwverwerking of stervensbegeleiding

Een sessie voor volwassenen duurt ongeveer 75 minuten. Na 3-4 sessies zou je een duidelijk effect van de sessies moeten opmerken.

Ariënne heeft het vermogen om met haar krachtige, liefdevolle en warme energie zo’n veilige bedding te creëren dat je diep kunt gaan, en daardoor ook diepe heling kunt vinden. Ik heb me heel erg gezien en gedragen gevoeld in mijn proces. Zo dankbaar!

Groei & intervisie

Als je vertrouwen hebt in de beste uitkomst, ook al heeft je mind niet helemaal scherp wat je nodig hebt, ben je hier bij de juiste mens. In het begingesprekje word veel duidelijk en ook nu is de ‘apk’ weer helemaal geslaagd. Dank je wel Arienne!

Rouw & verlies
“Werken met Ariënne ervaar ik als heel bijzonder. 

Ze weet feilloos in te tunen op waar ik ben. Ze nodigt me uit dieper te gaan en los te laten. ”

Groei

Het vechten tegen de trauma’s, al zo veel gedaan, zo veel gelezen, maar mijn lichaam blijft reageren… die kan het veel moeilijker loslaten, in perspectief zien, relativeren.
In de sessies bij Ariënne komt mijn lichaam tot rust, en laat ze me voelen en ervaren, hoe dat voelt, hoe ik mijn grenzen kan aangeven en respecteren, en leer ik stap voor stap mijn ‘traumalichaam’ om los te laten.

Trauma's

Ik kom al jaren bij Arienne. Eerst een intensiever traject, en nu ga ik als ik weer vastloopt of voeding voor mijn ziel nodig heb. Op een liefdevolle en fijne manier helpt Arienne met kijken naar wat er allemaal speelt aan blokkades, oude overlevingsstrategieën e.d. Onder haar begeleiding kan ik er beweging inbrengen en liefdevoller met mezelf omgaan en weer op weg. Deze behandelingen betekenen veel voor mij. Ik ben er door gegroeid, als mens, zeker ook spiritueel. Ik ben blij met Arienne

Groei & intervisie

Wat ben ik dankbaar dat ik vandaag bij jou ben geweest 🙏 dankbaar voor jouw prachtige begeleiding en dankbaar voor mijn eigen overgave aan het proces. Heb nog een beetje dikke ogen en heb net een en ander uit geschreven zodat de kern van de boodschap niet gaat verdwijnen maar dat ik hem mag gaan integreren zodat ik daadwerkelijk zacht in mijn kracht kan gaan staan.

Burnout & bewustwording