Op Afstand

Op afstand

Sessies op afstand

Kan of wil je niet naar de praktijk komen? Geen probleem, we hebben de techniek aan onze zijde. Via telefoon, skype (beeldbellen) of whatsapp-bellen kunnen we op afstand aan de slag.

Is dat anders? Ja.

Werkt dat minder goed? Nee!

In energie bestaat afstand niet. Ik hield al sessies van Groningen en Limburg tot Ethiopië en Australië. Allemaal naar grote tevredenheid.

Werkwijze

Bij het plannen van een afspraak-op-afstand bespreken we wat jij de prettigste manier van communiceren vindt.

Op het afgesproken tijdstip zoek ik contact met je. Vooraf spreken we af hoe lang we de tijd nemen. Ik zet een timer als we starten, zodat we allebei grip op de tijd houden.

Wat heb ik nodig voor een sessie?

Niet veel. Een plekje waar je niet gestoord kan worden en waar je comfortabel kunt zitten of liggen. Een deken voor als je het koud krijgt. Een glas water of een kop thee bij de hand. Een lege blaas 😉 en je telefoon, tablet of computer.

Over een sessie op afstand was ik sceptisch, maar binnen 10 minuten ontspande ik. De volgende dag voelde ik me net zo kiplekker als na een gewone sessie.

Mijn volgende afspraak staat al ingepland!”

“Ariënne en ik deden al een aantal keer een sessie op afstand, via de telefoon en whatsapp. In energiewerk bestaat afstand niet.

Het is moeilijk om in woorden te vangen hoe dit werkt, ik zou iedereen dan ook aanraden om het gewoon een keer te proberen!”