Project omschrijving

Ondernemer in Balans

Maak een afspraak

Ondernemer in balans

Maak een afspraak

Checkup voor ondernemers

Net als in je privéleven, is het belangrijk om ook zakelijk af en toe de balans op te maken. Past wat je doet nog bij wie je bent? Ben jij veranderd en groeide je bedrijf niet mee, of groeit je bedrijf juist harder dan jij bij kunt houden?

In de balanssessie voor ondernemers neem je de ruimte om je koers opnieuw te bepalen. Ik ben je luisterend oor, coach of sparringpartner. Ik haal feilloos de rode draad uit je verhaal en kan je op blinde vlekken wijzen. Samen ontdekken we opnieuw waar jouw energie van gaat stromen en gaan daarmee aan de slag.

  • Voor ondernemers van ZZP tot multinational

  • Zittend, wandelend of op de behandeltafel

  • Ook als intervisie voor collega-therapeuten

Een balanssessie voor ondernemers duurt 120-150 minuten. Afhankelijk van je behoefte kies je voor een losse sessie of voor een traject van meerdere sessies.

Prijzen

Ik ben massagetherapeut. Mijn praktijk draaide maar matig, en na iedere cliënt verliet ik uitgeput mijn praktijkruimte. Ik twijfelde aan mijn beroepskeuze. Samen met Ariënne heb ik ontdekt waar ik op leegliep, en hoe ik dat kon voorkomen. Mijn agenda is nu voller dan ooit, maar het kost me nauwelijks moeite. Na een lange dag werken voel ik me nu blij en energiek.

Vanuit je JA
kun je je NEE
gaan ont-moet-en

~Ariënne van Tol