Project omschrijving

Maatregelen COVID-19

Afspraak maken

Maatregelen COVID-19

Coronavirus

Beste cliënt,

Gelukkig kan ik je in de praktijk ontvangen. Het coronavirus is echter nog niet verdwenen. Om ervoor te zorgen dat jij én ik gezond blijven, heeft mijn beroepsorganisatie spelregels opgesteld voor onze veiligheid. Lees en respecteer deze spelregels.

  • Tussen afspraken plan ik tijd om de ruimte te luchten en te poetsen;

  • Kinderen komen met de ouder(s);

  • Handreiniger is aanwezig;

  • Online contact is altijd een mogelijkheid. Met behulp van technologie kunnen we je sessie houden via skype, whatsapp, videobellen of telefoon;

  • Voel jij je, of voelt één van je gezinsleden zich niet fit? Hoest je, ben je (licht) verkouden, heb je koorts of griepachtige verschijnselen? Blijf thuis. Twijfel je over je gezondheid? Blijf thuis. Stel anderen niet onnodig bloot aan besmettingsrisico’s. Neem wel even contact met me op, dan maken we nieuwe afspraken. Tot nader order breng ik geen annuleringskosten in rekening, ook niet als je om deze redenen de afspraak op het laatste moment afzegt.

  • Ben je de afgelopen 2 weken teruggekeerd uit een land met code oranje of rood, of woon je in een gebied met een lokale, ongecontroleerde uitbraak van het coronavirus? Dan ben je welkom voor een sessie op afstand. Na je quarantaine of als de uitbraak weer onder controle is zie ik je graag weer in de praktijk.

Met vriendelijke groet,

Ariënne

DISCLAIMER:

Ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen blijft de kans, hoe gering ook, bestaan dat je besmet raakt in de praktijk of op weg hier naartoe. Met het maken van de afspraak ga je akkoord met dit risico.