Over Ariënne

Uniek zijn is wat jou zo mooi maakt

Spontaan, maar met twee voeten in de klei. Enthousiast maar met genoeg levenservaring om niet in zeven sloten tegelijk te lopen. Ruimhartig zonder plaats voor huichelarij. Vroege vogel, vegetariër, chocoladefan maar zonder suiker. Ik ben een gewoon mens, net als jij.

Nadat ik op jonge leeftijd ernstig ziek werd en weer herstelde, begon ik een zoektocht naar balans. Energiewerk bleek bij mij te passen. Zo goed, dat ontvangen al snel veranderde in zelf doen.

Ik was zelf mijn eerste klant 😉 Naarmate mijn kennis en kunde groeiden, breidde mijn klantenkring langzaam uit: van mijn kinderen naar familieleden, vrienden, vrienden van vrienden… Voorzien van de nodige opleidingen en diploma’s trok ik in 2009 de stoute schoenen aan en startte een eigen praktijk.

Nog voordat ik mijn praktijk startte, liep ik stage in de kraamzorg en begeleidde ik vrouwen met het geven van borstvoeding. Nu ben ik geboortewerker op een andere laag. Hoe jouw geboorte en de tijd in de buik van je moeder verliep, heeft zoveel invloed op wie jij bent vandaag! In mijn praktijk leg ik met mensen bloot waar en waarom het innerlijk kind nog aan het stuur zit. Door dit helder te maken, komt er ruimte om nieuwe keuzes te maken.
De keuze voor een leven waarin jij weer gaat stralen!

Toen je vanmorgen in de spiegel keek,
zag je toen hoe mooi je bent?